Spelmoment

I vårt baspaket ingår allt du behöver för två timmars Pisk. I detta ingår instruktör och spelledare, kläder, skyddsmask och markör samt ca 200 bollar att sprida över dina kompisar. Vårt vanligaste och mest rekommenderade paket ligger på 350 kr men på hemsidan finns fler alternativ för dig som vill ha mer eller mindre boll eller enbart hyra utrustning.

boratbild2
En Borat-bikini och en mask är allting som skyddar den blivande maken eller bruden från färgkulorna. Oerhört populär på svensexor och möhippor. Kanske inte lika populär under bröllopsnatten.

 

fortetbild
Försvarande lag ska hålla fortet så länge som möjligt mot en våg av tillströmmande fiender. Det laget som håller fortet längst är det vinnande laget.

 

deathmatchbild
Enklaste sättet att värma upp spelare. Träffade spelare går av banan. Det lag som får sina spelare utskjutna först förlorar.

 

teamdeathmbild
Som Deathmatch men samtliga spelare återupplivas i basen så de kan springa ut på banan igen. För varje återupplivning så får motståndarlaget poäng.

 

captureflagbild
Klassisk spelstil med en flagga och två baser. Det laget som tar flaggan till sin bas vinner rundan. Otroligt enkelt och extremt roligt.